“Onze missie, ons doel is zorgen voor een veilig gevoel”

Op WeesVeilig kunt u vertrouwen

Bij WeesVeilig vinden we dat we veel meer moeten doen dan goede beveiligingsproducten leveren. We willen dat u zich veilig voelt en geen zorgen hoeft te maken over de werking van uw beveiligingssysteem. WeesVeilig maakt dat het werkt en ontzorgt u compleet!

In 2014 zijn we met een team van ervaren beveiligingsspecialisten gestart en sindsdien gaat het hard en hebben we klanten door heel Nederland. Tegenwoordig vallen we onder Feenstra Beveiliging met als vestiging Roosendaal. Wat in al die jaren niet is veranderd is de klantfocus, de persoonlijke aandacht en het realistische advies.

De mens staat bij ons centraal. Wij weten zowel onze klanten als onze eigen medewerkers te waarderen en dat resulteert in lange termijn relaties. Zo zijn we in staat de kennis te stapelen en die delen we met onze klanten én met jong talent dat ons team versterkt.
WeesVeilig is er voor u en we hebben alle benodigde expertise onder één dak voor u gebundeld. Wij zijn uw partner, voor beveiligingsadvies en installatie tot en met de altijd bereikbare klantenservice. Het gemotiveerde team van WeesVeilig staat dag en nacht voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Ons team

Ons team bestaat uit hardwerkende mensen met passie voor beveiliging en hart voor onze klanten. Zo zijn onze monteurs volledig gecertificeerd om de alarm en camera systemen veilig en zorgvuldig te installeren en onderhouden. Daarnaast kunnen ze u ook helpen met advies en aanpassingen waar nodig of gewenst. Onze adviseurs zijn goed getraind en bezitten voldoende kennis en inzicht om samen met u te kijken naar de beste samenstelling van het beveiligingssysteem voor uw woning en wensen.

 Daarnaast worden onze buitenmensen goed ondersteund door het kantoor team. Hier zorgt onze administratie, service, planning, meldkamer en marketing vol aandacht voor onze klanten en collega’s zodat werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden, communicatie soepel verloopt, en problemen snel en zorgvuldig opgelost worden. We zijn een bedrijf, maar werken samen als een familie.

shutterstock_440011786-1