CameraOnline,
het slimste en modernste camerasysteem voor elke woning.

WEED_23063_pagina_mobiel_beveiliging
cameraonline__4_-removebg-preview (1)

Met onze volledig bekabelde Full HD-videocamera’s voor binnen of buiten, kunt u zorgeloos van huis gaan en direct meldingen ontvangen over elke beweging in of rond uw woning.

Voor slechts €16,50 per maand krijgt u een veilig systeem dat u gemakkelijk kunt bedienen via onze gratis app. Bij beweging krijgt u direct een melding en kunt u live meekijken en opnames maken die automatisch worden opgeslagen in de cloud voor 30 dagen zonder geheugenmaximum.

Met CameraOnline kunt u genieten van de voordelen van ons moderne online camerasysteem, waaronder dag- en nachtzicht, automatische opslag in de cloud, volledige besturing via de app en een gratis helpdesk tijdens kantooruren. Bovendien is ons systeem gemakkelijk uit te breiden tot maximaal 3 camera’s en kunt u via meerdere camera’s tegelijk live meekijken. De slimme software maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen personen en objecten

En dat alles voor slechts 55 cent per dag! Profiteer nu van onze introductieprijs vanaf €16,50 per maand en sluit ons slimme camerasysteem vandaag nog aan op uw woning. U heeft een minimale contractduur van twee jaar, daarna is het systeem maandelijks opzegbaar. Vraag direct aan en zorg voor de veiligheid van uw woning met CameraOnline.

Voordelen van CameraOnline op een rijtje

Prijzen
SD-kaart €45,-
Camera (incl materiaal) €275,-
Cloud abonnement €95,-
Montage normaal €218,- nu €109,- €218,-
Service €275,-
Product garantie €295,-
Totaal 2 jaar €1094,-
omgerekend per maand €45,50,-
Nu voor (p/m) €16,50
alarm
Inclusief één Full-HD videocamera
alarm
Inclusief installatie en installatiematerialen
alarm
Inclusief 30 dagen video-opslag in de cloud
alarm
Inclusief slimme app voor uw mobiel en tablet
alarm
Inclusief helpdesk (werkdagen 08.30 – 17.00 uur)
alarm
Extra camera slechts € 14,50 per maand (+ €55,- extra installatiekosten)
alarm
En na twee jaar direct per maand opzegbaar!
alarm
Garantie gedurende de huurperiode incl. voorrijd kosten bij reparatie
alarm
De slimme software maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen personen en objecten

* Tijdelijk voor slechts € 16,50 per maand en eenmalig € 109 installatiekosten ziet u alles wat er gebeurt!

cameraonline__4_-removebg-preview (1)
cameraonline (7)

Wees veilig met CameraOnline

Met het slimme en betaalbare CameraOnline beveiligingssysteem houdt u de omgeving om uw huis in de gaten. In Nederland wordt er elke 11 minuten ingebroken, dus beveiliging is belangrijk voor iedereen. Met CameraOnline krijgt u bij beweging in of rond uw huis direct een melding via de app en kunt u live meekijken, waar u ook bent. Zo kunt u snel actie ondernemen als er iets verdachts aan de hand is.

Voorkom dat u later spijt krijgt en verhoog de veiligheid van uw woning met CameraOnline. Voor slechts €16,50 per maand kunt u zien wie er aanbelt, wie er aankomt en vertrekt, en wat er buitenshuis gebeurt. Hiermee schrikt u inbrekers af en vergroot u de kans dat ze gepakt worden.

Dag & nacht helder beeld én volledig bekabeld

U kunt onze draadloze alarmsystemen eenvoudig in uw bedrijf of woning laten installeren.

Met CameraOnline heeft u een hoge beeldkwaliteit (2MP) met dag- en nachtzicht tot 30 meter. Onze camera’s reageren alleen op relevante bewegingen dankzij artificial intelligence (AI) en door de geavanceerde software worden de beelden automatisch opgeslagen in de cloud. Daarnaast worden onze systemen volledig bekabeld aangesloten, wat veiliger is dan een wifi-verbinding welke makkelijk verstoord of gesaboteerd kan worden.

Kortom, met CameraOnline kunt u dag en nacht genieten van heldere beelden en topkwaliteit voor een lage prijs. Wees veilig in uw woning en verhoog uw gemoedsrust met ons beveiligingssysteem.

cameraonline (1)
cameraonline (2)

Eenvoudig, betaalbaar en uit te breiden

Mis geen moment en voel u veilig met CameraOnline! Ons beveiligingssysteem is makkelijk te gebruiken, betaalbaar en kan op elk moment worden uitgebreid. U kunt starten met één camera en het systeem uitbreiden tot maximaal vier camera’s. Via de app kunt u zelfs via meerdere camera’s tegelijk live meekijken. Wij installeren het systeem voor u. Vraag vandaag nog CameraOnline aan!

Zorgeloos van huis én op vakantie? Vraag nu aan!

Met WeesVeilig CameraOnline beschermt u niet alleen uw eigendommen en dierbaren, maar krijgt u ook gemoedsrust. Of u nu een weekendje weggaat, op vakantie gaat of zelfs een lange reis maakt, u wilt zeker weten dat thuis alles in orde is. Met CameraOnline kunt u overal ter wereld een oogje in het zeil houden en direct actie ondernemen als het nodig is. Regel het nu alvast, voordat u vertrekt, en vraag WeesVeilig CameraOnline aan voor slechts € 16,50 per maand.

cameraonline (3)

Welke beveiliging past het beste bij jou?

Doorloop onze vragen en zie precies wat u nodig heeft.

opties huis_hoge resolutie

Heeft u liever advies van een van onze experts? Maak dan direct een afspraak.