Dierbare dingen hoeven niet duur te zijn, maar zijn vaak wel onvervangbaar

Camerabeveiliging

Helder beeld, altijd en waar u ook bent

“Gelukkig hebben we de foto’s nog” wordt vaak gegrapt op feestjes, maar is ineens helemaal niet leuk meer als het de keiharde realiteit is. Sommige dingen zijn niet in geld uit te drukken en zeker de emotionele waarde ervan is niet te verzekeren. Camerabeveiliging helpt inbrekers buiten te houden, maar maakt ook dat u gewoon altijd zicht heeft op wat er in en rondom uw woning/pand gebeurt en ook dat kan bijzonder praktisch zijn.

Professionele camerabeveiliging voor een vast laag maandbedrag

Met onze professionele camerasystemen houdt u de regie en kunt u de beelden altijd (terug)zien op uw smartphone. WeesVeilig maakt gebruik van betaalbare, hoogwaardige weersbestendige camerasystemen en onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie en uitleg op locatie. Tijdens de contractperiode bent u ook verzekerd van service en support zodat u zorgeloos kunt genieten.

Keuze uit 2 basispakketten, u bepaalt wat het wordt

We bieden 2 basispakketten - een intercompakket en een pakket met twee overzichtcamera’s - die zorgvuldig zijn samengesteld. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het voor u meest geschikte pakket, of wenst u een specifieke uitbreiding (bijvoorbeeld extra camera’s) of aanpassing hierop? Laat het ons weten, we geven u graag advies. Gratis een afspraak inplannen met een van onze specialisten? Bel 088-7500000

Alle producten

shutterstock_393432901 (1)
shutterstock_567476830 (1)

Een bewezen mix van producten die naadloos samenwerken als één totaaloplossing

Ons product- en dienstenaanbod wordt constant verbreed en verdiept zodat het naadloos aansluit op uw behoefte mét de flexibiliteit om mee te kunnen groeien als dat wenselijk is. Alle oplossingen die wij leveren, bestaan uit een combinatie van de allerbeste componenten. Kwaliteitsproducten die werken voor u!

Welke beveiliging past het beste bij jou?

Doorloop onze vragen en zie precies wat u nodig heeft.

opties huis_hoge resolutie

Heeft u liever advies van een van onze experts? Maak dan direct een afspraak.

shutterstock_440011786-3