We begrijpen dat u het druk heeft met andere zaken.

Bescherming gaat niet alleen over jou, maar ook over degenen die je liefhebt, zoals je vrouw en kinderen. We begrijpen dat het leven hectisch kan zijn, maar juist onze beveiliging biedt jou gemoedsrust.

Met onze bekabelde Full HD-videocamera’s, binnen en buiten, stap je met vertrouwen de deur uit, wetende dat je direct meldingen ontvangt bij elke beweging in en rond je huis. En maak je geen zorgen over de installatie – het is snel en eenvoudig, inclusief installatie en installatiematerialen.

cameraonline__6_-removebg-preview

We ontzorgen je volledig met de beveiliging

Met onze bekabelde Full HD-videocamera’s, binnen en buiten, stap je met vertrouwen de deur uit, wetende dat je direct meldingen ontvangt bij elke beweging in en rond je huis. En maak je geen zorgen over de installatie – het is snel en eenvoudig, inclusief installatie en installatiematerialen.

Voor slechts €16,50 per maand krijg je een veilig systeem, eenvoudig te bedienen via onze gratis app. Ontvang onmiddellijk meldingen bij beweging, kijk live mee en bewaar opnames automatisch 30 dagen in de cloud, zonder opslaglimiet.

Met CameraOnline geniet je van moderne beveiliging, inclusief dag- en nachtzicht, cloudopslag, volledige app-besturing en gratis ondersteuning tijdens kantooruren. Breid moeiteloos uit tot 3 camera’s en bekijk simultaan via meerdere feeds. Onze slimme software onderscheidt zelfs personen van objecten.

Voordelen van CameraOnline op een rijtje

Prijzen
SD-kaart €45,-
Camera (incl materiaal) €275,-
Cloud abonnement €95,-
Montage normaal €218,- nu €109,- €218,-
Service €275,-
Product garantie €295,-
Totaal 2 jaar €1094,-
omgerekend per maand €45,50,-
Nu voor (p/m) €16,50
alarm
Inclusief één Full-HD videocamera
alarm
Inclusief installatie en installatiematerialen
alarm
Inclusief 30 dagen video-opslag in de cloud
alarm
Inclusief slimme app voor uw mobiel en tablet
alarm
Inclusief helpdesk (werkdagen 08.30 – 17.00 uur)
alarm
Extra camera slechts € 14,50 per maand (+ €55,- extra installatiekosten)
alarm
En na twee jaar direct per maand opzegbaar!
alarm
Garantie gedurende de huurperiode incl. voorrijd kosten bij reparatie
alarm
De slimme software maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen personen en objecten

* Tijdelijk voor slechts € 16,50 per maand en eenmalig € 109 installatiekosten ziet u alles wat er gebeurt!

cameraonline__4_-removebg-preview (1)
cameraonline (7)

Wees veilig met CameraOnline

Met het slimme en betaalbare CameraOnline beveiligingssysteem houdt u de omgeving om uw huis in de gaten. In Nederland wordt er elke 11 minuten ingebroken, dus beveiliging is belangrijk voor iedereen. Met CameraOnline krijgt u bij beweging in of rond uw huis direct een melding via de app en kunt u live meekijken, waar u ook bent. Zo kunt u snel actie ondernemen als er iets verdachts aan de hand is.

Voorkom dat u later spijt krijgt en verhoog de veiligheid van uw woning met CameraOnline. Voor slechts €16,50 per maand kunt u zien wie er aanbelt, wie er aankomt en vertrekt, en wat er buitenshuis gebeurt. Hiermee schrikt u inbrekers af en vergroot u de kans dat ze gepakt worden.

Dag & nacht helder beeld én volledig bekabeld

U kunt onze draadloze alarmsystemen eenvoudig in uw bedrijf of woning laten installeren.

Met CameraOnline heeft u een hoge beeldkwaliteit (2MP) met dag- en nachtzicht tot 30 meter. Onze camera’s reageren alleen op relevante bewegingen dankzij artificial intelligence (AI) en door de geavanceerde software worden de beelden automatisch opgeslagen in de cloud. Daarnaast worden onze systemen volledig bekabeld aangesloten, wat veiliger is dan een wifi-verbinding welke makkelijk verstoord of gesaboteerd kan worden.

Kortom, met CameraOnline kunt u dag en nacht genieten van heldere beelden en topkwaliteit voor een lage prijs. Wees veilig in uw woning en verhoog uw gemoedsrust met ons beveiligingssysteem.

cameraonline (1)
cameraonline (2)

Eenvoudig, betaalbaar en uit te breiden

Mis geen moment en voel u veilig met CameraOnline! Ons beveiligingssysteem is makkelijk te gebruiken, betaalbaar en kan op elk moment worden uitgebreid. U kunt starten met één camera en het systeem uitbreiden tot maximaal vier camera’s. Via de app kunt u zelfs via meerdere camera’s tegelijk live meekijken. Wij installeren het systeem voor u. Vraag vandaag nog CameraOnline aan!

Zorgeloos van huis én op vakantie? Vraag nu aan!

Met WeesVeilig CameraOnline beschermt u niet alleen uw eigendommen en dierbaren, maar krijgt u ook gemoedsrust. Of u nu een weekendje weggaat, op vakantie gaat of zelfs een lange reis maakt, u wilt zeker weten dat thuis alles in orde is. Met CameraOnline kunt u overal ter wereld een oogje in het zeil houden en direct actie ondernemen als het nodig is. Regel het nu alvast, voordat u vertrekt, en vraag WeesVeilig CameraOnline aan voor slechts € 16,50 per maand.

cameraonline (3)

Welke beveiliging past het beste bij jou?

Doorloop onze vragen en zie precies wat u nodig heeft.

opties huis_hoge resolutie

Heeft u liever advies van een van onze experts? Maak dan direct een afspraak.