WeesVeilig advies op maat

Advies op maat is iets compleet anders dan zoveel mogelijk producten verkopen

Onze oplossingen bouwen we op basis van bewezen technologie, want u wilt erop kunnen vertrouwen dat onze beveiligingssystemen werken onder alle omstandigheden. Voor de zekerheid alles compleet dichttimmeren en voorzien van peperdure state-of-the art technologie is wat ons betreft niet aan de orde. Als u een Picasso of een Van Gogh aan de muur heeft hangen dan halen we alles uit de kast, maar uw huis is geen museum en dat betekent dat we per keer kijken wat de best passende oplossing is.

Goed advies kost u niets, dus ga eens aan tafel met een van onze adviseurs. Vaak blijkt dat met kleine aanpassingen direct al grote stappen gezet kunnen worden. We kijken naar behoefte, gewoontes en de omgeving. Soms volstaat het om extra sloten te plaatsen, de rolluiken te laten zakken of verlichting aan te brengen op een donker punt in de tuin. Dat soort zaken nemen we mee in onze veiligheidsscan en dat kunt u in principe zonder enige hulp zelf oppakken. Is er meer nodig, of wenst u uit voorzorg extra voorzieningen te treffen om brand en inbraak te voorkomen? Dan kijken en denken we graag met u mee.

WeesVeilig heeft alle kennis in huis en met ons complete productassortiment aan brand-, inbraak- en camerasystemen kunnen we u op alle fronten van dienst zijn. Voor een modern beveiligingssysteem geheel voor u op maat samengesteld en deskundig geïnstalleerd volgens de Uneto en NCP richtlijnen, bent u bij WeesVeilig aan het vertrouwde adres.

shutterstock_440011786